Så er guruen online

Dybest set er det jo ikke spor for tidligt, at nogen tager munden fra bladet og gaflen over i den anden fod.  Det er slut med at springe gærdet over, hvor læhegnet er højest. Nu skal der humor på sagen! Og hvad er det så, jeg vil med dette sfæriske tiltag, der er spækket med aura, karma og chakraer i metermål?

Som den numerolog, jeg ikke bruger, ville sige det: Det er min vej ud i et kosmisk nirvana. Hold nu kæft, Rosenstand…

Jeg vil bare sende et smil

Helt alvorligt (sådan da): Jeg vil bare sende et smil, når jeg har tid og lyst til det. Jeg oplever en hel del sjovt og/eller tragikomisk i mit liv som SEO’er. Og hvorfor ikke dele det,når det kan gøres uden at hænge nogen ud?

Altså: Det er ikke som sådan en sort bog, men helt hvis bliver den sgu heller ikke. Bare sådan et sted mellem de to yderpoler.

Og der skal være et billede selvfølgelig. Så lige nu bliver det et billede af mig med min skønne datter:

Thomas Rosenstand med sin Nina

Er det så kun om SEO?

Det ved jeg faktisk ikke, men jeg antager, at det bliver lidt af en blanding. I takt med, at jeg stiger (eller falder man?) gennem de forskellige chakraer, udvikler jeg nok på stedet her. Intet er jo statisk, vel? Eller nå ja… Det meste er ikke.

Så det er så’n set det for nu. Har du en god historie, der hører hjemme her, skal du bare melde ind! Og havd hører så hjemme her, spørger du nok? Det ved jeg jo ikke – endnu. Prøv!

Guruen out!

1 kommentar til “Så er guruen online”

  1. Hej Thomas eller Guru Mahaseo 🙂

    Sjov ide. Jeg håber, der kommer en masse af din skæve humor her med tiden.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Reinkarner i stil: DEL for helvede!

Scroll til toppen